D I A R Y

na diářích Elle je výborná především jedna věc.
 

jejich nezáživný vizuální řešení, který nemůže bavit snad nikoho, vás donutí chopit se nůžek, lepidla a přetvořit si jej k obrazu svýmu. garance originálního designu. po zuzbabô jsem se tedy rozhodla představit světu i já svý veledílo.

co vy a diáře ?

Komentáře

  1. tyjo mám taky tenhle a uplně jsi mě namotivovala taky si ho vylepšim :) ještě najít lepidlo... btw - fotka je z rodiny nebo náhodná? miluju tyhle svatební fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. - to mam radost !

      je to prababinka s pradedou. ale je fakt, ze vzhledem k my sberatelsky vasni starejch fotek mam i more s naprosto cizími lidmi .)

      Vymazat
    2. to je milé tá fotka!

      a áno super si to napísala :-)

      Vymazat
  2. ja mám diár tiež z časopisu - zo slovenskej evy a jeho vizuál sa mi páči :) ale aj keby sa mi nepáčil, tak nie som ten typ, čo má potrebu niečo také pretvárať...alebo skôr nemám chuť :)

    OdpovědětVymazat
  3. :O To si vymyslela veľmi pekne. Krásny výtvor teda :) Vyzerá to ako originálne taký diár :) Ja mám diár z obchodu Albi, aj si doňho zapisujem veci, čo sa týka školy a kam mám ísť :) Je to dobrá vec, ale že by som bez neho nemohla byť tak to povedať nemožem :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já rok 2012 asi takhle http://weekjournal.blogspot.cz/2011/12/diary-2012.html, bohužel jsem chtěla pokračovat i letos, ale všechny fajnový náplně jsem prošvihla, tak jsem si na fler sehnala jiný diář, který taky přispívá na dobrou věc, tak .) a za rok zase jedině Kalendiar!

    Tvůj je ňuňu!!

    OdpovědětVymazat
  5. ja nemám diár, ale hlavu! šťastný to človek som, ja vím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. - ses genialni, zeno !
      ma hlava je jako emental. nemam na vybranou. diar je my moudrejsi alter ego .)

      Vymazat
  6. na taketo pretvorenie by som sa pred par rokmi dala, to ma to este bavilo, teraz som zlenivela nejak ale podarilo sa ti to ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Diár teraz používam asi skoro na všetko :D Mám taký jednoduchý, čierny, ale mám ho rada a vo vnútri je veľa priehradok. Pred rokom som mala taký vtáčikový a skoro vôbec som ho nepoužívala, tak to teraz napravujem. A ty si to pekne vymyslela, jelenčekov zbožňujem. :)

    OdpovědětVymazat
  8. jsou nudný, máš naprostou pravdu, viz můj diář z minulýho roku - http://2.bp.blogspot.com/-StTYb0RyKUM/TY8dBfjbzUI/AAAAAAAAAiA/4o-4NG34zIA/s1600/v.jpg (vážně se mi líbí ten obrázek uvnitř :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já třeba diář mám, ale jsem diář-panna a věčně ho někde zapomínám nebo do něj prozměnu zapomenu něco zapsat, takže jeho účel je mi naprosto k ničemu:D Ale aspoň se mi hodí k botám! To zas jako joooo!

    OdpovědětVymazat
  10. ja jsem asi nejvetsi antiblogovy antiholcici diarovy clovek...trapne mam stribrny diar od cezu, ktery mi dal pritel, ktery ho dostal v praci :)))))) a myslim ze tim to pro me konci :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja si taky do diare nepridala jediny obrazek, nalepku, nic... ale to behem roku urcite prijde! :)
      Ela

      Vymazat
  11. to je super nápad!
    Já mám ráda minimalistické diáře, ale ne zrovna moc ty od ELLE.

    OdpovědětVymazat
  12. Zatím mám diář z Nivey, který přetvářím dycky po čase, až mě přestane bavit. Zatím to ještě jde, jak nezačal semestr, tak ho moc nepoužívám -> ještě mě neotrávil :D

    OdpovědětVymazat
  13. Ha ha taky nepochopím tu nadšenost z Elle diářů :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

- merci za zastaveni

Oblíbené příspěvky