kurator - rozmarně letní vernisáž

 
když se na ulici karoliny světlé vyklube ze starý trafiky magickej pokojíček.
 
 
kurator představuje zbrusu novou platformu pro prezentaci mladé módy, svěžího designu a všeho k zulíbání krásnýho. a to nejen z domácích luhů a hájů. celej koncept se zrodil v hlavě martiny malé, jež sama tvoří i autorskej tandem módní značky belka, s níž se v "pokojíčku" můžete také pomazlit. jo. slovo "pokojíček" ten večer padlo snad nesčetněkrát. uprostřed toho harmonickýho mikrokosmu jsem měla až nápadně často tendence užívat zdrobněliny a superlativa, třebaže vyzbrojená dvěma taškami jsem si připadala jako nemotornej slon v porcelánu a musela si dávat zatracenej pozor, abych něčemu neublížila.
 
 
uvedení nové instalace se neslo na vlně sladkýho letního lelkování, vůně čerstvých květin a ptačího cvrlikání, který měl na svědomí pan dj. mimo již zmíněnou tvorbu značky belka si můžete sáhnout a samozřejmě vyzkoušet fantastický věci od petry ptáčkové či zuzany veselé, radky hortové, zdeňky imreczeové i značek lote a ANNACC. neméně působivý jsou bezpochyby i šperky mallarino. korunu všemu nasadil ovšem psí doprovod veroniky ruppert ! kratičkej fotoreport ze včerejší vernisáže proto berte pouze jako pozvánku, poněvadž tohle na vlastní oči vidět zkrátka musíte! a kam jinam by měly zamířit vaše kroky v horkým letním odpoledni než do kouzelný oázy. 
 
a závěrem rada do života - víno + sedmi kilovej meloun + žár letního podvečera + cesta přes půl prahy = vražedná kombinace. a to mi činky nejsou cizí. žijte blaze, milé děti.

Komentáře

Okomentovat

- merci za zastaveni

Oblíbené příspěvky