na zlaťáky.
 

či spíše na těch pár drobnejch, neboť dosud žádná moudrá hlava oslíčka "otřes se" na svět nepřivedla.
à propos  - taky se nemůžete zbavit dojmu, že peněženka je něco tak osobního jako kupříkladu spodní prádlo ? a že o svým majiteli prozradí o špetku víc než samotný oblečení ?

Komentáře

  1. Dobrý prasátko! A já zastávám názor, že o člověku (z oblečení a tak) řeknou nejvíc boty a právě peněženka :)

    OdpovědětVymazat
  2. to je ale krásný pašík! ))
    a já peněženkám nějakou obzvláště velkou důležitost nepřikládám - řídím se heslem čím nenápadnější, tím lepší. Nikdy jsem moc nechápala takové ty XXL monstrozity, které zaberou půl kabelky a v nichž by smutný obnos, který při sobě většinou nosím, působil nanejvýš komicky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. - hehe .)
      k velkoformatovejm ta ma rozhodne nepatri (fotka mozna zkreluje) a i přes radu nevyhod to ma jedno velky plus - clovek si nekreckuje kazdou "velevýznamnou" vizitku, letacek, ustrizek pro pripad "kdyby" .)

      Vymazat
  3. Krásna peňaženka, mne by sa už zišla nová... A to prasiatko, ani nehovorím, ľúbezné :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jeee ta peněženka je krásná:) škoda, že je tak malinká, protože já potřebuju větší an všechny moje kartičky a další blbosti:D ale tahle se mi fakt líbí:))

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. abychom byly kompletni, kuratko - z levnych knih .)

      Vymazat
  6. krásný prasátko i peněženka! a souhlasím - peněženka řekně hodně... já miluju svou rudou koženou co krásně zavoní pokaždý když jí otevřu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Na túto peňaženku som už raz pozerala a strašne sa mi páči. Ja mám peňaženku červenú, vraj drží peniaze.. Neviem, ale veľmi sa mi nepáči. Okrem toho peňaženky sú jedna z mojich úchyliek, ale na čo by mi ich bolo toľko? A zlaté prasa je perfektné, to ani nemusíš držať pôst na Štedrý deň :D

    OdpovědětVymazat
  8. prasátko je vtipné;)a psaníčko super!!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

- merci za zastaveni

Oblíbené příspěvky