D I A R Y


 
milé děti, když jsem se před rokem pozastavovala nad neuspokojivým vizuálním řešením diářů Elle, neměla jsem sebemenší tušení, čím se nás pokusí omráčit letos. nerada bych jakkoli bagatelizovala stav euforie, kterej tento magazín díky dvacátýmu jubileu prožívá, ovšem nepřehlédnutelnej, rádoby hravej celoplošnej motiv nezbývá než mazaně zamaskovat. a obal na míru je tím nejlepším řešením ! k tomuto účelu mi skvěle posloužil zbytek měkoučké hebké látky. a tak se k němu v jednom kuse tulím, lísám, hladím ho po hřbetu a vpisuju předsevzetí pro rok se čtrnáctkou na konci.

a jakpak jste na tom letos s diářem vy ?

Komentáře

  1. Ja som si chcela tento rok diár kúpiť, ale je mi ľúto vyhadzovať tieto časopisové. A je pravda, že od Elle som čakala tento rok niečo lepšie. Diár sa mi páči aj nie. Ale ty si to vymyslela naozaj skvelo, podobné látkové obaly som videla na Dyzajn Márkete. :) Veľmi sa mi to páči, asi sa od teba trochu inšpirujem. Ak sa ešte vrátim k diárom z časopisov, vždy je mi veľmi ľúto ich nechať ležať len tak, takže vymýšľam čo s nimi. Napríklad taký diár z časopisu Eva je veľmi pekný aj minulý aj tento.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja na diare nie som, ty si ten tvoj ale krasne ozivila. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je úžasné! :)) Já ho darovala kamarádce, nemohla jsem se s tím zžít a asi bych byla líná na obal na míru :D, i když to vypadá senznačně! :) ... Každopádně dala mi na narozeniny jiný a s tím jsem nadmíru spokojená. ELLE poslední dobou vymýšlí doslova ptákoviny.

    OdpovědětVymazat
  4. práveže ako všetkých zarazil ten diár to sa mi páči
    :D

    OdpovědětVymazat
  5. parádní ! Je pravda že letošní obal je hrůza a děs! ten loňskej byl tisíckrát lepší.

    OdpovědětVymazat
  6. šikulka. super si to vyriešila... ja som sklamaná z diára v slovenskej EVE, čosi príšerné (žiaľ aj zvnútra) ... tiež už som dumala, čo s ním (keďže aj tak diár mám už iný, na tento by som sa nespoliehala nikdy) a myslím, že keď si doň povlepujem rôzne kuchárske a pekárske recepty a tipy, čo to zachránim a hádam sa bude tým svojim glamuróznym štýlom vynikajúco v kuchyni vynímať. ako pesť na oko :)

    OdpovědětVymazat
  7. Diar je dolezita vec, bez neho je pre mna ten este krehky novy rok o cosi krehkejsi (teda, nie ze by diar predstavoval prislub zorganizovanosti a celorocnej kompatibility s buducimi casmi, ale je prijemne aspon si vytvarat ten pocit:) Pekne, ze ten Tvoj ma kabatik, nebude mu (a snad ani Tebe) zima.

    OdpovědětVymazat
  8. prudko hladkací diár, to ho budeš s radosťou používať, a najlepšie, že sa zdá, že obal sa dá vyprať.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

- merci za zastaveni

Oblíbené příspěvky