Lazy Eye

 
mnohým ženám taje srdce už při pouhopouhý představě, že se voháknou do epesního padesátkovýho modelu. a to nehledě na aktuální rekordní teploty, kvetoucí stromy, cvrlikající ptáky a hřejivý sluneční paprsky (taky se nemůžete zbavit katastrofických scénářů a v uších vám zní tikot časovaný bomby?). jde-li vám z toho všudypřítomnýho módního minimalismu přeci jen už hlava kolem, nalaďte se na hravou retro vlnu značky Lazy Eye, která kotví mimo jiné i na MOLO7. vosí pas. límečky. široký sukně. silueta do áčka. neokoukaný vzory látek. to vše ruku v ruce s kvalitou použitých materiálů a precizní krejčovinou. já sama přiznávám, že k Lazy Eye jsem se před časem dopídila prostřednictvím výbornejch ilustrací kateřiny kynclové a samotný modely si měla možnost osahat až na podzim ve štencově domě, kterej hostil STUDIO designSUPERMARKET. a vězte, že autentický dobový střihy, podle nichž jsou šaty zhotoveny, ocení i nezkušený oko lajka jako jsem já.

Komentáře

  1. Ahoj, tvůj look byl zařazen do výběru Nejlepší looky 2013. Gratulujeme!
    Budu ráda, když se mi ozves na marketa.trpisovska@domodi.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju období 30.-50. let, takže střihy Lazy Eye mě totálně dostávaj! Kéž by bylo u nás víc takových (kvalitních) značek, možná bych pak už nemusela čekat měsíc na oblečení z internetu:D

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, máš skvělý blog! Přesně můj styl. Jo a mimochodem Lazy taky miluji 8), znáš Pokojík v Brně? Mohlo by tě zajímat, tvorba českých mladých začínajících návrhářů. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

- merci za zastaveni

Oblíbené příspěvky