není žádným tajemstvím, že při pohledu na nejrůznější čajový servisy, talířky, dózičky, hrníčky a konvičky všech tvarů a velikostí mý srdce jihne, taje a taje. oči těkají z jedný nádhery na druhou. soudnost se vytrácí a já mám chuť se v záplavě porcelánu utopit. návštěvy vetešnictví, bazarů či domácích potřeb proto podnikám zásadně financemi neobdařená. držím se zkrátka na řetězu, což se mi ovšem dařilo pouze do doby, než jsem se začala pídit po míse na ovoce. ta od VJEMu je totiž zosobněním ideálu !

co vy a nádobíčko ?

Komentáře

  1. krásný nádobí! Já se bohužel držim od dalšího nakupování dál, protože bych to ani neměla kam dávat:/ A můžu se zeptat odkud je ten cupcake? :) na ten by mi místo ještě zbylo:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. - na ten jsem obzvlaste hrda, nebot jsem ho nahodou objevila v jedne prodejne nabytku u nas v kromerizi
      stal me 2 stovky. nadelila jsem si ho letos na jeziska

      Vymazat
  2. Ojoj, jsem na tom úplně stejně.!
    Nejlépe když jsou na nich kytičky, srdíčka a všelijaký infantilní úchylnosti

    OdpovědětVymazat
  3. ty hrníčky s tanečnicema měla moje babička - uplně vzpomínka na dětství! a ten cupcake je ňuňu! ovšem mísa z odkazu to je teda extra kousek! wow!
    a já tady a teď nic neshromažďuju protože kdo ví kdy to bude zase muset přesouvat... i když - nějaký hezčí hrnečky vy to chtělo...a vázu abych si mohla kupovat kytky... hmmm... :D

    OdpovědětVymazat
  4. Když chodím po bazarech cílím hlavně po starožitném nádobí, a mám už pár vzácných kousků. Máme to v genech..a i moje mamka podnikala tyhle bazarové výpravy..nemlžeme si pomoc:) moc se mi líbí ten obří keramický cupcake:)

    OdpovědětVymazat
  5. som rada, ze ma niekto podobnu uchylku na porcelan ako ja! uz ho pomaly nemam kam davat, ale ten cupcake nutne potrebujem! prosiiim

    OdpovědětVymazat
  6. hrnček a cupcake ♥ ja mám skôr hrnčekov emormné množstvo :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ojojoj to sou krasotinky! Já si vždycky najdu místo na krásnej hrneček , puntikatej v nejlepšim. A to místo se se vždycy najde protože jsem levoruká a často něco rozbijím.Ještě ted se mi chce brečet ,když se vzpomenu na střepy s krásnýma kytičkama u nás na podlaze :( :D .

    OdpovědětVymazat
  8. jej veruže krásne sú :) škoda, že doma mám málinko priestoru, nemala by som ich kamdávať, ale možno raz časom vymyslím nejaké unikátne miesto... :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

- merci za zastaveni

Oblíbené příspěvky