šaty present od milého   |   batůžek mum-ray |   klobouk sekáč   |   balerínky tržnice 


je-li v raze abnormální hic, sedni na vlak směr leipzig ! tak jako my dva s jakubem. vystrčit nos za český humna už jsme oba potřebovali jako sůl a dvoudenní maraton po lipskejch galeriích a muzeích (kuk) se jevil jako báječnej způsob, jak strávit nepracovní víkend. a ačkoli by se mohlo zdát, že vyrazit si v jedněch sněhobílejch šatech takřka hraničí s čirým bláznovstvím (jsi-li čuně jako já), geniálnější nápad jsem snad ani dostat nemohla. rozpálený město totiž ani jiný než minimální odění nedovoluje. a když už je řeč o genialitě, zatěžkávacímu testu jsem podrobila i zbrusu novej batůžek od lucie michalcové aka mum - ray, kterej se stal mým siamským dvojčetem (báj, kabelky). a že se nejedná o adoraci přehnanou. to mi věřte ! hned v několika barevnejch provedení ho najdete nejen na molo7, ale aktuálně i v house of fashion, kde si ho můžete osahat a přímo vyzkoušet.

                                         a co podnikáte v tropickejch dnech vy ?

Komentáře

  1. nádhera :) ty šaty jsou dokonalý :)

    OdpovědětVymazat
  2. Napiš mi adresu, pošlu jídlo:(
    (nemyslím to zle, je mi z tebe smutno)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. - zivot je boj. alespon ten muj.
      neprestavam vsak verit, ze bude lip. musi. v opacnym pripade to pro me znamena jistou smrt.
      ale dekuju za prizen !

      Vymazat
    2. To je hrozný co píšeš!
      Co takhle místo hezkých hadříků a kravinek nakoupit jídlo a nutridrinky!

      Vymazat
    3. - po sty opakuju, ze je az prilis snadny a cernobily nekoho hazet do jednoho pytle s tupejma anorketickejma individuama, posedlejma snad jen temi hadrami a honbou za extremni stihlosti, paklize neznas dotycnyho skutecne zblizka.
      je treba nahlidnout pod slupku problemu. a v mym pripade je to bohuzel slozitejsi, nez by se na prvni pohled mohlo jevit.
      nemam potrebu se obhajovat, nebot je nad slunce jasnejsi, ze skrze neco tak trivialne povrchniho jako radoby "fesn blog" to pujde jen stezi
      - a ano, pripoustim, ze jsem za ta leta tak vycvicena, ze mi nepripada nijak nemistny drasticky setrit na jidle, abych si mohla doprat knizku / pudr / zajit na vystavy / jet na vejlet / koupit vybaveni do domacnosti / nebo ten stupidni kus hadru (byt mnohdy ze sekace) etc etc
      jednoznacne rozumnejsi investice nez utracet za neco tak pomijivyho jako je jidlo. jsem magor ? jsem. a mozna na to dojedu, ale staryho psa ..

      tolik ode mne.

      Vymazat
    4. takže až se s tebou něco stane, tak to bude ok, protože jsi přece jela na výlet, koupila knížku, hadry, blabla, všechny zbytečnosti jsou pro tebe víc než vlastní zdraví??

      Vymazat
    5. Myslela jsem si, že jenom nemáš peníze na jídlo, ale na druhou stranu jsem si říkala, proč si kupuješ oblečení a další věci, když teda žvýkáš k večeři jenom ten salát? Nebo co si tu minule psala. Dál jsem ale do toho nerýpala, protože mi tě bylo líto. Po těchhle komentářích ale vidím, že to nemáš v hlavě moc v pořádku. Je sice hezký jezdit na výlety, koupit si to a to, ale takhle to možná budou tvoje poslední výlety. Myslím si, že by bylo mnohem lepší si koupit jídlo a nějak pořešit tvojí finanční situaci (ale máš pravdu, neznáme tě a nevíme s čím se potýkáš). Jenže když takhle budeš pokračovat, tak za rok (možná i dřív) už nepojedeš nikam a už si nekoupíš ani ten blbej pudr. Jídlo a pití je přece to nejdůležitější v životě člověka, jinak by nepřežil. Bez knížky a pudru se dá žít. Ale komu není rady, tomu není pomoci..

      Vymazat
    6. Je to smutné, jak hrozně manipulativní je společnost. Nutí lidi, kupovat si stále nové a nové věci, investovat, "užívat života na 110%". Pak se není čemu divit, že někteří lidé podlehnou, a tohle rozhodnou se si tohle všechno dopřávat vlastního zdraví.
      Myslím, že by ses měla zamyslet a zvážit odbornou pomoc. Dám ruku do ohně za to, že tvůj životní styl, dělá starosti lidem, které máš ráda. To je přirozené, bojí se o někoho, kdo vypadá jako mrtvola.

      Což takhle ušetřit si pár měsíců bez nákupů a výletů a s pomocí tvých blízkých se naučit pořádně jíst, přibrat na zdravou váhu a vlastně se tak trochu znovu narodit?

      V podstatě to má spoustu výhod: 1) Budeš se cítit silnější a odolnější 2) Budeš krásnější 3) Potěšíš lidi, na kterých ti záleží 4) A nakonec nově přibývající energie ti umožní, užívat si své staré zájmy mnohonásobně víc.
      Ale jasně, anonymové jsou postavičky s plnou pusou, že? A nebo je to o tom dospět a uvědomit si, jestli je pro tebe důležitější výlet po Evropě nebo to, že budeš i za 40 let stále naživu.

      Vymazat
    7. - patrne si stale nerozumime, nebot skutecnost, ze si cas od casu z usporenejch zlataku poridim neco pro radost, ze me jeste nedela marnivou nanu, co vymeta kramy. nutno podotknout, ze kdyz uz se rozhodnu do neceho investovat, pekelne uvazuju nad tim, jestli se jedna o nadcasovej, univerzalni a variabilni produkt, s nimz se plne ztotoznuju a nebudu se muset potykat s tim, ze danej kousek budu denne vidat na dvou tretinach kolemjdoucich. z techto i jinejch duvodu nakupuju povetsinou v bazarech a sekacich (a ano, i ja obcas podlehnu vyprodejum), a to za opravdu minimalni castky (3o ka ce za kosili snad neni takovej hrich)
      ale mas pravdu v tom, ze ma mentalita nema s dospelym a rozumnym uvazovanim pranic spolecnyho

      Vymazat
    8. Batuzek mum-ray stoji bezne cca 1000-2000 korun ceskych... Tudiz tve obhajoby extremni vyhublosti typu "radeji za par usetrenych penizku jedu na vylet" jsou opravdu smesne... Drzim palce, at dostanes rozum ;) Katka

      Vymazat
    9. - samozrejme ano !
      smesny jsou vsak v pripade, ze si jej neporidis z usporenejch kreditu jako ja, ktery jsem za dele nez rok spoluprace s molo7 nasbirala (vsel me tedy PRESNE na danou castku).
      ale kdyz chce nekdo videt cloveka jen v tom nejhorsim svetle, budiz. obhajovat se, byt pravem, patrne nema smysl

      a neustaly reci o extremni vyhublosti mi rovnez nepripadaji na miste, ponevadz ano, za posledni mesice jsem diky znacny davce stresu a starosti zhubla cca 3 kila, ale ze by se to tak dramaticky podepsalo na my telesny schrance, jak tady vsichni tvrdite ??! az se mnou kdokoli z vas bude prichazet bezne do kontaktu jinou nez touhle virtualni formou, rada si nazory druhy strany vyslechnu. tohle je vsak presprilis cernobily a omezeny vnimani skutecnosti. tolik ode me.

      Vymazat
    10. My tě nechceme vidět v tom nejhorším světle.
      Markétko nebraň se proti tomu, když ti tady tolik lidí píše pravdu...
      To, že si kupuješ hadříky pod 100 ale pořád není obhajoba k tomu jak vypadáš. I za těch blbějch 30káčé - jak píšeš - si můžeš koupit raději potraviny. Není to o tom, KOLIK ale PROČ vůbec?
      Ale já vím, že tohle ti názor nezmění, anorexie je bohužel mentální nemoc a tady to vidíme v přímém přenosu.
      Stále to obhajuješ, musíš si na to přijít sama.
      Nikdo tě zde nevnímá jako marnivou holku, ba naopak, pro mě máš obdiv, nakupuješ výhodně a když investuješ větší částku, využiješ danou věc, ale přece jen!!! Jsou to stále jen věci a ŽIVOT a ZDRAVÍ je přeci mnohem důležitější.
      nemusíš mít batoh mum ray, nemusíš mít nabarvený vlasy, nemusíš mít postovat na instagramu, co máš novýho - to ja prachsprostý konzum , ty nemusíš nic. a já vím co mi na to odpovíš - Musím jen zemřít... nebo něco takového

      Vymazat
  3. Anorexie je svině, sama to vím. Zažila jsi už odbornou pomoc? Drz se

    OdpovědětVymazat
  4. Mag, i já zažila anorexii, ve dvou vlnách kolem 20... dnes jím všechno, v normální míře, je mi 37let a jsem pořád hubená, ale už tak nějak "normálně"... mám ráda tvůj blog, tvoje modely, možná mám i od tebe něco z Votoč ;-) Držím ti palce, hlavně musíš sama chtít!!! Jana

    OdpovědětVymazat
  5. Btw. ten batůžek je boží a asi ho taky potřebuju :D

    OdpovědětVymazat
  6. Máš skvělý styl :) jen ta postava :( promin

    OdpovědětVymazat
  7. Hej, to je tak krásnej outfit a tvůj obličej, že jsem si tý postavy v první chvíli ani nevšimla, až po přelétnutí pár komentářů jsem k fotkám musela vrátit. Nevím, co máš nebo nemáš za trable, ale jsi krásná i teď, i když s pár kily navíc by tvá krása vynikla ještě mnohem víc.
    www.dombydom.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle je i na mě moc, líbí se mi extrémní štíhlost, ale zté tvé už je mi smutno. Mám kamarádku, která trpěla anorexiíí a neustále ji zapírala. Až musela přijít změna v jejím životě a něco se jí samotné muselo pohnout v hlavě a já jsem ráda, že už i ona se teď vidí jinýma očima. Musíš chtít sama, a to je nejdůležitější. Vím, že tě možná mrzí, že se tady teď valná většina vyjadřuje o tvé postavě místo článku nebo fotek, ale i já tvůj blog ráda sleduji, líbí se mi tvůj styl a fotky a i ty jsi mi PŘIPADALA krásná. Možná je načase se zamyslet..

    OdpovědětVymazat
  9. Ježíšmarjá!! Každej máme jiný genetický dispozice, každej máme jinou tělesnou schránku. Někdo je od přírody pořádně stavěnej, má velkej hrudník, boky a zadek a někdo je zase odjakživa hubenej, ikdyby se ujedl k smrti... Mám mnoho podobně hubených kamarádek a u všech z nich je to pouhá genetika - jsou prostě samá ruka, samá noha a nic s tím nenadělají - třeba jako všechny holky, které se narodily s velkými stehny. Proto si, Markét, nenech od nikoho vykládat jakouže nemocí/mentální poruchou to trpíš, protože to víš přeci nejlíp ty sama. To, že je tě ostatním z mě nepochopitelnýho důvodu líto je sice pěkný, ale, jak už jsi sama podotkla, nikdo tě tu neznáme a tudíž mi není úplně jasná příčina. Podle mě z fotek působíš jako šťastná, sympatická a usměvavá holka a rozhodně ne jako někdo, kdo stojí celý den před zrcadlem a pozoruje neviditelný špeky. HOWK.
    P.S. Přeji mnoho úspěchů s blogem! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

- merci za zastaveni

Oblíbené příspěvky