G I V E A W A Y



je zlatej a háže prasátka. ano, ano, řeč je o řetízku od ODIVI. a poněvadž si ráda hraju na ježíška, jako lusknutím prstu může být jen a jen váš. postačí k tomu mít účet na vinted a sledovat můj blog, případně lajknout moje fíbíčko (když už jsme v tom, haha). a máte-li psací střevo, uvítám, když se podělíte o to, co vás vede k tomu se sem opakovaně vracet, neboť v případě slovního průjmu, kterej tu produkuju, je mi právě tohle záhadou. a já jdu smejčit po řemeslnících, poněvadž jsme si pod stromeček nadělili novou kuchyň a náš byt momentálně připomíná staveniště.

merci za přízeň a pěkný svátky, milé děti !

Komentáře

  1. Ahojky :) sleduju tě jako Markéta Brunerová na bloglovin'. Kdybych řetízek vyhrála, zahrála bych si na Ježíška, nadělila si ho pod stromečkem tajně, a pak bych dělala na Štědrej večer děsně překvapenou a děkovala všem, že to je nádhera :D Nejsem moc na kýčovitý náhrdelníky, proto se mi tuto jako doplněk moc líbí :) jednoduchý a přesto stylový

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj.Abych řekla pravdu,na tvůj blog jsem se dostala právě přes Vinted,jelikož každý den sleduji,o co se soutěží.A jelikož tenhle řetízek mám ve svém wishlistu už sakra dlouho,málem mě trefil šlak,když jsem zjistila,že dnes může být můj.<33
    Hned jsem projela i tvé další články a zjistila jsem,že máš opravdu dost podobný styl,takže ikdyž jsem na tvém blogu dnes poprvé,určitě se sem budu vracet pro inspiraci.Psací střevo sice nemám (jak už jsi asi poznala),ale to hlavní už jsem asi napsala.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj :) Týjo, prohlížela sem si blog, a moc se mi líbí hlavné úžasné portfolio na tumblr! :) Ty fotky jsou fakt super :) I tady ty nafocený outfity- fakt povedený! :) a přívěšek je strašně super, jednoduchý a originální. :) Bylo by mi ctí ho nosit. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Sledujem tu i na Vinted (Peackapples)..pretoze:
    1.paci sa mi tvoj prejav..ze to nie je take to suche "nosila som to a to, kupila som si tamto a tamto, chcem to a to"..
    2.fotky. Mas krasne ciste fotky
    3.styl obliekania. Etericky, cisty, jednoduchy

    Drzim si palce ^^
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, nedávno jsem se tu nějakou úplnou náhodou ocitla a prohlížela si tvé příspěvky a okamžitě mě zaujala čistota tvých fotek, jsou takové příjemné na pohled, to se mi hrozně líbí :) Takové.. nevím jak to pořádně říct.. Nenásilné :D Nepřeplácané, jemné :) Super :) No a dnes jsem tu díky Vinted (v mém srdci navždy jen Votočvohoz :D) a jsem ráda, že kromě kochání se tvými fotkami dostávám i šanci něco vyhrát, jsi vážně jako takový předčasný ježíšek! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ať žije prokrastinace!! Člověk namísto toho, aby se řádně učil tak tráví celý den na tvém blogu:) (vinted - janaaurora)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem na Tvém blogu sice poprvé ale velice mě zaujal :) máš to tu přehledný a zajímavý :) myslím, že spousta lidí si Tvé příspěvky bude číst čím dál častěji - a nejen kvůli Vinted ;)
    kucinkaam

    OdpovědětVymazat
  8. Na blogu jsem poprvé, ale velmi mě zaujal a určitě doporučím dál :) @konvalinka2000

    OdpovědětVymazat
  9. MILÁ DÁMO!

    Tvůj blog je upa čupa ultranejvícmega boží na světě! A ty jsi úplná kočka!! (Určitě už jsi to slyšela asi bžilionkrát a fakt jsi!) :D
    Co se týče toho náhrdelníku, tak je velmi zajímavý a elegantní. :)

    A tvůj blog?! Je prostě bomba, jen tak dál holka, žeru tě! :D

    Samozřejmě je mi jasné, že náhrdelník nezískám, prostě asi nejsem dítě štěstěny. Nedávno jsem už vyhrála v jednom sportovním obchodě, takže mám štěstí vybrané na pět roků dopředu. Ale jak se říká - neštěstí ve hře, štěstí v lásce, chichi.

    Dost už o mě, jen ti chci na závěr popřát krásné a plodné (co se psaní blogu týče) svátky.

    Čauky,mňauky, Tereza.

    /jo a na vinted jsem jako terezka24 - kdyby se na mě přece jen usmálo štěstí/

    OdpovědětVymazat
  10. Jsem tu poprvé, ale moc se mi líbí a určitě se sem budu vracet :) Jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak já jsem odběratelkou už dlouhooo :)) ale právě mě baví část tvý příspěvky, je to zas něco jinýho než ty suchý články o tom, co má ona blogerka zrovna na sobě. Navíc se mi strašně líbí tvůj úsměv a celej ten tvůj éterickej zjev a jednoduchej čistej styl <3

    OdpovědětVymazat
  12. Sleduji přes bloglovin jako Adeline a na votoči (nenaučím se tomu říkat jinak) sleduji a bedlivě zkoumám každý kousek co přidáš! Na tvém blogu mě baví uplně vše, jsi jiná a to je skvělý, tvé outfity ukládám do složky inspiration a baví mě i články o umění a různých značkách! prostě P A R Á D A, a odivi? MILUJU!

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj máš opravdu pěkný blog ale možná bych sem jen přidala nějakou tu barvičku nebo jemný motiv :) zdá se mi to příliš bílé všechno :)..Fotky krásných slečen u mě zabodovali fotky v sobě mají něco tajemného :).. Přeji ať ti blog šlape a máš hodně návštěvnosti..Dobrá práce :) nick: evaa

    OdpovědětVymazat
  14. U mně vítězí jednoduchost a styl ala fashionsquad a proto jsem si vybrala tvůj deníček :) A prosím nic neměnit!!! vinted: littlesmitka; bloglovin: Peťa Kovaříková a řetízek by mě moooc potěšil ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Začala jsem sledovat na FB. Jinak máš skvělý styl vyjadřování, i originální!:) A takový ten ''můj humor'' a to se dneska cení. Není to vůbec přeplácané, je vidět, že si dáváš záležet:) Hnedka jsem si dala blog do oblíbených stránek:)
    @lucyfont

    OdpovědětVymazat
  16. Vinted: NikolaR000

    Hezký řetízek :) Mě se u tebe hodně líbí styl psaní a celkově tvé vyjadřování :D Mám ráda tvůj styl a fotky jsou woow!

    Snad se na mě usměje štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahojky narazila jsem na tebe díky vinted =) Sleduji tě na facebooku a tak když jsem si tě přidala tak jsme projela tvůj blog a jsem naprosto unešená =))) ty tvoje fotky jsou super tak jednoduché a tak krásné =) Líbí se mi tvůj humor =) je originální =)

    OdpovědětVymazat
  18. No ten je! :)
    Matně si vzpomínám, že jsi ze Zlína, je to tak? To byl totiž první podnět, proč tvůj blog sledovat, protože odtamtud jsem i já. :))) No a ráda se sem vracím, líbí se mi vzhled blogu i tvůj čistý styl...
    Ela

    OdpovědětVymazat
  19. uf keby sa ti toľko komentárov pozbieralo aj pod inými príspevkami, že kotátko ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Čauky :) jsem teď na tvém blogu poprvé a moc se mi líbí. Náhrdelník je fakt supr je to taková ta srdcovka co tě prostě nenechá spát :D no každopádně tě teď sleduju přes bloglovin' jako Jana Jaňule Valdmanová a vinted alex741 Měj se krásně skládej básně a užij si Vánoce protože tenhle rok jsou to ty jediný :D přeju ať se náhrdelník dostane nějaký super majitelce, která si ho bude hýčkat a nosit ho k nějakejm spešl outfitům. Tak blogování zdar ;)
    P.S. máš krásnej osobitej styl :)

    OdpovědětVymazat
  21. Wau ten je moc pěkný. Tak to by se mi splnilo jedno přání od ježíška :3. Tak snad ho dostane někdo kdo ho využije. Mě by se hodil ;)

    OdpovědětVymazat
  22. ..vracím se sem, protože mám ráda tvůj slovní průjem, který mě vždy pobaví a zlepší náladu, protože mě baví tvé fotky a líbí se mi, a nakonec máš pro mě blízký a hezký vkus : )
    jinak by se mi přívěsek velice hodil, je pěkný. vinted: sawynka, jinak fb Šárka Gabrielová, mail: sarka.gabriel@gmail.com

    také Ti přeji krásné Vánoce!
    Š.

    OdpovědětVymazat
  23. Pěkný inspirativní blog, který už (na Bloglovin) sleduji nějakou dobu. Máš úžasné fotky.
    vinted: atg mail: alltinygems@email.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

- merci za zastaveni

Oblíbené příspěvky