darem od tchýně


dost možná shořím v pekle, leč mé nohy se budou blahem vznášet v ortopedickým nebi. právě těmito argumenty jsem si pokoušela obhájit důvod, proč se zařadit ke stádu trenduchtivejch a dovolit, aby sportswear infikoval i mou garderóbu. a fungovaly ! tedy do doby, než jsem se rozhodla nový kecky vyvenčit. ono totiž pořídit si boty takřka bez zkoušení, máte-li každou nohu jinak velkou, je kokotina s velkým ká. a na ty se doplácí. žejo. proto za předpokladu, že k vám matka příroda byla štědrá jako ke mně a nadělila vám místo chodidel dvě lochnesky (rozuměj 41), ujměte se jich !

pées - komický, jak dokonale tenhle post koresponduje s beatiným (ač jsem ho měla připravenej už asi dva týdny). jen v mým případě to není pohádka s dobrým koncem. fňuk.
  

Komentáře

  1. škodaaa, ale možno si zvykneš :D ja si musím skoro vždy topánky vyskúšať, málo kedy si objednávam z netu, a aj keď mám poriadne vyskúšané vždy mi prvé tri razy nové topánky spravia otlaky ako svet :D
    letná giveaway
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  2. nabudúce si vyber new balance, vtedy ešte len tvoje labky zažijú nebíčko
    a nechápem trend tých stan smith, o pol roka budú takým istým prežitkom ako air max, takže nemusíš ľutovať
    plus rada nad zlato, topánky si stále treba skúšať :D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásně tulipány ;)

    No a souhlasím s Bonnit-S, že pokud touží tvé nohy po pohodlných sneakers, tak NewBalance jsou nejjistější volba..a to potvrzuji jako uživatel Nike AirForce1, AirMax, Adidas SuperStar a právě NewBalance =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. - verim, verim. nicmene ja se zuby nehty branim tomu obklopovat se tim, co ma kazdej druhej. radeji preferuju nounejmy (i kdyz na to - jako v tomto pripade) doplacim

      Vymazat
  4. Moje nohy s velikostí obuvi 36 ani zdaleka nepřipomínají lochnesky. Přehlížím zkoušení a často nakupuji z netu. Ale jednou se mi stala taková příhoda, že i přes důkladné zkoušení v obchodě, kdy jsem měla pocit, že mi lodičky sedí jak ulité, doma jakoby se mi boty scvrkly a vůbec nešly obout.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Nechce sa mi veriť že taký útly tvorček ako ty má 41 :-O

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

- merci za zastaveni

Oblíbené příspěvky