šaty mango   |   náhrdelník marni   |   boty háemko


pouze ve zkratce. ač si doba, již lze bez nadsázky označit za dobu zkracování, žádá své, já nepřestávám býti věrná úctyhodným délkám. nekonečně dlouhé procházky, vlasy dlouhé tak, že se pletou do jídla, ba i dlouhé čekání na poště? ó, ano! kdybych jen bývala byla tušila, že z požadovaných 3 cm bude rázem 13, patrně bych svou hřívu do rukou ukrajinské kadeřnice nesvěřila. inu, nezbývá, než dlouho čekati, až opět dosáhnou své délky.


péées - zkracování se mi stalo osudným ! vytáhnout totiž z pračky vytoužený šaty, jejichž délka před vypráním sahala ke kolenům, přičemž teď jsou mi těsně po pupek, to vskutku nechcete!

Komentáře

  1. Mne sa to stalo minulý rok, vlasy boli skrátené viac než som chcela :) Ale musím povedať, že ti takáto dĺžka veľmi pristane, takže podľa mňa nemáš čo ľutovať!

    OdpovědětVymazat
  2. ty jsi taak rozkosna!
    ja se svymi vlasy experimentuju rada, ale vzdy jen co se delky tyce, protoze na barvu se (zatim) necitim..a presto, ze to obcas dopadlo celkem katastrofalne, neda mi to a stale pokukuju po ruznych delkach a premyslim nad zmenami :)
    ale u tebe je to super zmena a na leto se rozhodne hodi :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pouze ve zkratce: ten bílý náhrdelník na černých šatech, to je prostě dokonalá radost!!

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  4. Jó holka, tak tebe jsem objevila až dneska,ale musím říct, že co se dívám na tvoje fotky, máš dobrý smysl pro nepřeplácané věci, originálního střihu, stějně tak doplňky. nejsou to věci za tisíce, zároveň to nevypadá lacině (plus i za kousky ze sekáče). Takže za mě dobré! Jen pozor na ty černý skinny! :D ať neskončíš jak někdo.... Jo a skvělá barva vlasů, nevíš náhodou, odstín/jak se tomu nadává a tak?
    zdraví T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. - prevelike merci !
      a pouzivam svetle medenou (nejcasteji garnier, ale naposledy jsem sahla po palette)

      Vymazat
  5. Ja tiez nerada skracujem vlasy :) krasny outfit, ako vzdy!! A tie sandalky su skvele!
    http://theraspberrylipstick.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

- merci za zastaveni

Oblíbené příspěvky