top sekáč    |   kalhoty calliope    |   boty f&f   |   kabelka háemko


chrámy konzumu jako hřbitovy, kde odchází na věčnost veškerý snahy o udržitelnou módu. mě samotnou stále častěji tíží výčitky a černý svědomí už v momentu, kdy se s lačným pohledem zastavím před výkladní skříní, nedej bože, zabloudím-li do útrob některýho z řetězců! jako bych podváděla samu sebe nebo porušila přísnou dietu. a pakliže to dojde tak daleko, že se rozhodnu do něčeho investovat, příliv endorfinů se nekoná. naopak. v hlavě mi šrotuje, proč jsem ony nekřesťanský peníze nevyužila rozumněji a především s ohledem na okolní svět. naproti tomu na svou garderóbu z druhý ruky jsem náležitě pyšná. a to tak, že jsem si slíbila, že nakupovat jinde než v sekáčích a bazarech nejenže nemá význam, ale ani v nejmenším mě to nečiní šťastnou. a to je v životě nejdůležitější. no ne?

tak tedy lovu zdar a šťastný secondhandový úlovky !

Komentáře

  1. jsem na tom stejně! Když už jsi jednou výjimečně pořídím něco nového za nekřesťanské peníze ve stylu ''ať žije konzum'', cítím se vyloženě provinile..provinile vůči holčičkám zavřeným v Taiwanské továrně na oblečení, vůči tomu, že takové věci podporuji a v neposlední řadě i vůči své peněžence....a naopak sekáč....to se cítím jako lovec, následně jako vítěz, z uloveného kousku se jsem schopna radovat měsíce a navíc se cítím jak spasitel světa.
    Lovu zdar Markét! Moc se těším na další úlovky, které nám ukážeš :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super úlovek ten top! Kam chodíš lovit?

    OdpovědětVymazat
  3. Super úlovek ten top! Kam chodíš lovit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. - v praze predevsim textile house. klasika. ale tenhle top je z druhe vlny z palackeho .)

      Vymazat
  4. Zdar ! sdílím stejný názor, proto jsem se si dovolila jen boty, protože ty většinou nejsem schopná sehnat v sekáčích a jinak se chystám na nějaká ta česká jména, začínám zlehka šperky a doplňky z malých obchůdků.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

- merci za zastaveni

Oblíbené příspěvky