kabát vinted - river island   |   kalhoty secondhand   |   čepice f&f   |   tenisky vinted



v případě, že byste mě jakožto náhodnou kolemjdoucí zastavili na ulici s dotazem, kterej oděvní kousek je můj nejmilejší, bez sebemenšího dumání vykřiknu "župan, přeci!". sotva totiž dorazím domů, hupsnu do županu. na týhle planetě neexistuje nic, co by symbolizovalo domácí pohodu víc, než právě župan ! v županu leštím zrcadla, přesazuju kytky i cvičím na míči. ano, ano. ve svým milovaným županu s obrovskými modrými puntíky podnikám v útrobách našeho bytu takřka cokoli (jen nevítám návštěvy). a od chvíle, co mi zkřížil cestu tento kabát, můžu tvrdit, že v županu chodím i venčit arnoštku !

pées - najít kabát pro psa je bezesporu větší prekérie, než pořídit kabát sobě. vyžaduje to doslova detektivní schopnosti i skálopevný nervy ! pakliže se tedy nesnažíte stylizovat svého čtyřnohého kamaráda do podoby flitry poseté růžové pouťové plyšové hračky nebo maskota ragbyovýho týmu.

Komentáře

  1. Kabátky pro psy jsou zlo. Nevím jak pro velké, ale my jsme byli rádi, když jsme sehnali pláštěnku, jelikož náš nevyjde pomalu v dešti se ani vyčurat a nebo je mokrý až po uši :D
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Máš krásne tenisky:) a takýto kabát mám i ja, len v čiernej a nosila by som ho tiež v kuse:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten kabát je jednoducho dokonalý ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Super foky :) A ten kabát? Bomba, tenhle podzim jsem se zamilovala do šedých kabátů ♥

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

- merci za zastaveni

Oblíbené příspěvky