šaty h&m trend - vinted   |   náhrdelník happines boutique   |   taška answear   |   boty baťa


opakování je matkou moudrosti. o tom není sporu. rituály, zvyky a tradice, na nichž mnohdy až úzkostlivě lpíme, představují jistotu a řád, kterej nám ve světě, jemuž vévodí chaos, schází. častokrát se však ptám sebe sama, kolik stačí k tomu, abychom je proměnili v obsese a zlozvyky, který nás jen limitují a svazují ruce. pakliže se akt opakování poněkud vymkne kontrole, může se stát i to, že sami sebe uvězníme v bludným kruhu. a já želbohu začínám mít podezření, že jsem dobrým kandidátem být obětí tohoto neduhu. ona i na první pohled zcela nevinná a banální tendence konzumovat stále dokola jeden druh zeleniny po dobu několika měsíců vás může proměnit v jedince, u něhož je kupříkladu zcela zjevná přemíra betakarotenu (zaměřte se na ruce). ano, přiznávám, oblíbím-li si něco, jen stěží dokážu říci "dost". po období tuřínu, kapusty, květáku a paprik tak nastala éra dýní (obdobím mrkví jsem si už taky prošla a povídám vám, netoužíte-li na míle daleko oranžově světélkovat, opatrně s ní). bez nadsázky bych to označila za jistou formu závislosti, neboť ani snahy vytěsnit ji z mýho jídelníčku černou ředkví a řapíkatým celerem, se nesetkalo s výrazným úspěchem. patrně mi nezbývá, než počkat, až dýně zcela vymizí z pultu zelinářů na holešovický tržnici.

pées - každej máme něco. můj jakub je kupříkladu schopen měsíc v kuse pouštět nesčetněkrát denně stejnej song. a je fuk, jestli se jedná o Rachmaninova, MGMT nebo Mikiho Volka. aktuálně si frčí na Přenosilové.

a jakpak jste na tom s přílišným opakováním vy ?

Komentáře

  1. Jsem na tom stejně jako tvůj Jakub - pokud se do nějaké písničky zamiluju, tak jede pořád dokola :D

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný outfit :) moc se mi líbí ty šaty, že já mám vždycky takovou smůlu, že nacházím na vintedu samé hadry - doslova! sluší ti to!

    Style Solution

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. - nejspis mam vazne stesti, ponevadz tam narazim na samy skvosty .)

      Vymazat
  3. Pockat. Mas oranzove rucicky z konzumacie dyne?? Ja som myslela, ze si z nej nieco vyrezavala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. - yesss ! na porcovani dyne a cervene repy mam gumovy rukavicky, takze je to skutecne jen z jidla :D

      Vymazat
  4. Já jedu furt dokola vždy třeba 2-3 nové písničky, které si přidám do iTunes, momentálně asi Locked Away, Adam Levine :D a moje srdcovka, nejoblíbenější a nejkrásnější je Thinking Out Loud, tu bych mohla poslouchat prostě 24/7 :)
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
  5. ty jsi na těch fotkách tak miloučká!

    OdpovědětVymazat
  6. velmi pekny outfit!
    ja tiez dokazem jest kazdy den cuketu a stale sa jej neviem dozrat. kazdy ma to svoje :)
    http://theraspberrylipstick.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

- merci za zastaveni

Oblíbené příspěvky