D I A R Y 2o16



mohlo by se zdát, že jsem se spolu s blogem uložila k poctivému zimnímu spánku, leč není tomu tak. ve skutečnosti nemám ponětí, kde mi hlava stojí a kam skočit dřív. v takových chvílích přichází řada na tajnou zbraň - diář. ten, který hravě ukočíruje veškeré neodkladné povinnosti, s nimiž má děravá paměť mnohdy válčí. ovšem není diář jako diář, vážení. a uzavřít roční partnerství s jen tak ledajakým kusem papíru? to tedy ne ! alfou i omegou posledních týdnů se mi tak stalo pátrání po tom pravém (v předchozích letech jsem dávala přednost diy verzím - kuk a kuk). a za to, že má tato story dobrý konec, vděčím tvůrčímu týmu TRIK-OZY.

a jaký diář bude následujících 12 měíců dělat společnost vám ? pochlubte se !

Komentáře

  1. já taky nedám bez diáře ani ránu a zvlášť v těch nejpernějších dnech. Co máš na papíře, samo se ti utřídí i v hlavě:)))) (nebo aspoň u mě to tak funguje :D)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mam hrozne rada diare od skoby, nejdriv jsem mela malinkaty a letos jsem to vzala od podlahy a poridila si tlustej A5 s retro panima na obalce. Proste recyklaci zdar!

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, tak toto je velmi kreativní a velmi boží ♥! Já se přiznám, že jako diář mi slouží jakýkoliv náhodný kus papíru, představa, že s sebou do školy ještě tahám diář mě drtí :D :/. A mít ho jen doma...to je škoda.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

- merci za zastaveni

Oblíbené příspěvky