CGD15


pakliže jste dlouho předlouho nenavštívili Národní technické muzeum, dost možná vás k ní pobídne právě probíhající výstava Czech Grand Design: Finále 2015, na níž se představuje trojice finalistů v každé z autorských kategorií. čas máte až do 1. května. a rozhodně si nenechejte utéct přímý přenos ze Slavnostního večera předávání cen! ten se uskuteční již podesáté 19. března 2016 ve Stavovském divadle.


„Vizuál Cen Czech Grand Design 2015 zachycuje Michaelu Tomiškovou a Jakuba Janďourka ze studia Dechem, kteří si v loňském roce odnesli ocenění Grand Designér roku – Cena Erste Premier. Fotografii vytvořil fotograf Adam Holý a vizuál tak pokračuje v tradici – vzniká vždy ve spolupráci Grand Designéra a Fotografa roku předchozího ročníku. Fotografie vznikla jako inspirace na trofej pro vítěze, kterou bude letos parfém jako symbol prchavosti slávy i dotek neobyčejnosti. Esence bude zatavená ve speciální ampulce, kterou pro Ceny vyrobí sklárna Moser dle návrhu studia Dechem. Lahvička bude bez rozbití nedostupná, jako ampulka poslední záchrany, vzpomínka i živá voda.“ Vysvětluje člen Přípravného výboru Cen Czech Grand Design a kreativní ředitel Designbloku Jiří Macek.










Komentáře

  1. krásné, dík! já se tam letos nedostanu. když do Prahy, tak za povinnostmi, a na výstavy a galérie času nezbývá. zlatý český ručičky.

    OdpovědětVymazat
  2. Jee, to vypadá parádně! Zkusím se tam zajít podívat, Martina Špetlová má vždycky super kousky a její nejnovější kolekce se mi vážně strašně moc líbí a s Bet Orten jsem fotila, tak to určitě bude stát za to si to všechno prohlédnout a přijít třeba i na někoho nového. :)

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá super. A moc pěkný fotky, jako vždycky!
    Tess Pretty Little Things

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

- merci za zastaveni

Oblíbené příspěvky