kabát  vinted    |    top h&m   |   kalhoty calliope   |   boty mango   |   kabelka zara



mám ráda plodné dny. plodné v tom smyslu, kolikero aktivit je oněch nemilosrdných 24h schopno absorbovat. ranní běh, generální úklid, galerijní maraton, pečení dobrot pro jakuba, mnohakilometrové procházky se psy, focení na blog, focení modelek, focení vyřazeného oblečení na vinted, výlety za město, společné filmové večery .. což má s nicneděláním jen pramálo společného. zatímco se neděle u většiny populace nese ve znamení lelkování v peřinách a nekonečných brunchů, pro mě představuje jediný den, kdy lze s jistou dávkou úsilí stihnout to, co mi tempo pracovního týdne neumožnuje. neváhám tomu proto obětovat i pár hodin spánku.


a jaký scénář mívají obvykle vaše neděle?

Komentáře

  1. Outfit je krásny... (: a moje nedele... väčšinou varím, čítam, píšem alebo robím veci do školy.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Tvoje all black outfity, i když nejsou časté, jsou božííí! Uf :D. A neděle...nějak to vždycky vyvážím na poflakování a práci...většinou to spíš převáží na té levé straně, ale.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný outfit, dobře promyšlený. Moc se mi líbí botky :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý otfit a pěkné fotky! :)
    Moje neděle mívají různou podobu, podle toho, co všechno nestíhám, jak říkáš během pracovního týdne, nebo nakolik jsem unavená. :D Obecně víkendy jsou mou nejproduktivnější částí týdne! :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi sympatický a mne blízky prístup k nedeliam :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

- merci za zastaveni

Oblíbené příspěvky