bomber, boty mango   |    košile amisu   |   kalhoty mohito   |   brýle tržnice


máj. toť lásky čas. abych byla upřímná, pohled na špacírující zamilované páry všech věkových kategorií rozkvetlým Petřínem mi připadá poněkud komický. inu, když vám táhne na sedmý rok vztahu, tak jako nám dvěma s Jakubem, nejméně ze všeho se budete podobat láskou opilým vrkajícím hrdličkám a chichotajícím náctiletým. já sama jsem za tohle vystřízlivění jen ráda. ony totiž růžové brýle zamilovanosti nejsou žádná výhra a jak známo, až po jejich rozplynutí se ukáže, jak a zda vůbec vaše soužití je a bude kvalitní. nebudu tvrdit, že jsme se z vysokoškolské love story plynule přehoupli do harmonického partnerství dospělých rozumných jedinců s hypotékou, autem a dvěma psy.  krize neminula ani nás a museli jsme ustát celý ranec krušných chvil. zkoušky ohněm k životu ovšem patří a ke vztahu dvou lidí o to spíše. a jestli jsem se za ty roky něco naučila, pak je to nadhled, ač to někdy vyžaduje hotovou Babylonskou věž.



a v jaké fázi partnerství jste aktuálně vy ?



pées  - jak pravila sobeck, máme poněkud přebombrováno !

Komentáře

  1. Super outfit.

    http://www.danielainthelibrary.com/2016/04/april-beauty-favorits.html

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ta kombinace pruhů je perfektní! Asi by mě to ani nenapadlo zkombinovat, ale koukám, že to vypadá vážně dobře :3 Souhlasím, co se týče prvomájového masového rojení pod rozkvetlými stromy, protože tohle všechno pro mě bylo zvláštní už od počátku vztahu, naštěstí pro nás pro oba. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak my po 5 rokoch stále zamilovaně špacírujeme :) vlastne čím ďalej tým viac a zamilovaná som tiež viac a viac..a vlastne možno nie viac, len inak? :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

- merci za zastaveni

Oblíbené příspěvky