top reserved   |   sukně m&s   |   kabelka, boty háemko

né, že bych snad zažívala zlatý věk své existence či měla v úmyslu provokovati kolemjdoucí tím, že jim budu drze do obličeje házet prasátka. kdepak. pravdou však zůstává, že díky této (doslova) skvostné sukni se veškerá trápení sužující můj mikrovesmír zdají přeci jen titěrnějšími. a nebýt toho, že mi neustále lezou krkem moje vlasy, které se se slunečními dny stávají více a více blonďatějšími (fujtajxl), hledala bych jen stěží, nač si stěžovat. ostatně vlasům je věnováno i několik posledních příspěvků v On Air Radia Wave. dozvíte se mimo jiné, proč je blondýnkám neprávem přisuzován nepříliš vysoký intelekt a že zrzky nedobrovolně končívaly svou životní pouť v plamenech na hranici.

a co vy? jste se svými vlasy spokojeni / smířeni?

Komentáře

  1. Keď som bola mladšia, nedokázala som sa zmieriť s kučeravou hrivou. Teraz ako som staršia a vlasy sa mi nejak samé zjemňujú a vyrovnávajú, dala by som všetko za ten pôvodný tínedžerský stav :D S vlasmi to je občas ťažké veru...

    OdpovědětVymazat
  2. Plně soucítím.. Já a vlasy. Jednou na to téma napíšu knížku. :))
    Poslední dobou, co měsíc, to jiná barva.. a jen se děsím toho, že až se vrátím do své přírodní, tak zase za měsíc budu chtít změnu na divoko))

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi holka s nejkrásnějšími vlasy široko daleko!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

- merci za zastaveni

Oblíbené příspěvky