DOG SHAMPOO



být psí mámou na plný úvazek mimo jiné (pocuchané vlasy i nervy, granule potulující se po bytě, gumové hračky v posteli) znamená pídit se a pátrat při každé možné příležitosti po produktech šetrných jak k našim čtyřnohým přátelům, tak k životnímu prostředí. a zatímco u pamlsků volím cestu "upeč si sám" (můj osvědčený recept na psí sušenky znáte?), v případě kosmetiky mají mou plnou důvěru profesionálové:


luxusní vlasová kosmetika Paul Mitchell je mnohým z vás jistě důvěrně známá. tušili jste však, že se jedná o vůbec první kosmetickou společnost, která podepsala deklaraci o netestování na zvířatech PETA?  a že se John Paul DeJoria, spoluzakladatel této věhlasné značky, rozhodl vytvořit rovněž řadu pro naše mazlíčky? tento geniální krok byl jednoznačně trefou do černého. produkty obsahují pouze přírodní složky a už od jejich vzniku jsou testovány nejdříve na lidech! neobsahují parabeny, EDTA ani dráždivé parfémy a jejich pH je přizpůsobeno hodnotám zvířecí kůže. my sáhli po zklidňujícím a hydratačním šamponu. ten díky svým aktivním složkám uklidňuje pokožku a dodává jí potřebnou vláhu. trápí-li i vás extrémně vysušená a loupající se pokožka, neváhejte!

zázraky od lokálních Sušienkovo ani netřeba představovat. tohle kastilské mýdlo s macerátem měsíčku lékařského a nimbovým olejem hravě zatočí s ekzémy, popraskanou kůží i drobnými poraněními. doporučuju vaší pozornosti!

                      a jaké jsou vaše rady a tipy na kvalitní psí kosmetiku?

Komentáře

Okomentovat

- merci za zastaveni

Oblíbené příspěvky